Mop rotativ cu pedala – un sistem eficient de spalare la domiciliu

Va introducem in noua lume de curatare a casei dvs. cu un – mop rotativ cu pedala – un sistem eficient de spalare la domiciliu.

Mopul este unul dintre elementele esentiale pentru curatarea obisnuita a casei.

Prin urmare, este important sa stim ce tipuri de mop rotativ cu pedala putem alege. Toate indeplinesc aceeasi functie, cu toate acestea, unele sunt mai eficiente in anumite aspecte specifice decat altele.

In principiu, putem diviza aceste mopuri in doua tipuri mari: bumbac si microfibra. Ca si in cazul lavetelor de praf, recomandam intotdeauna utilizarea microfibrelor, deoarece finisajele sunt mai bune. Desi un mop bun de bumbac poate da rezultate excelente pe podelele exterioare.

mop rotativ cu pedala

Avantaje ale unui mop rotativ cu pedala

Are grija de starea de sanatate: necesita un efort mai mic si evita o multime de leziuni si dureri musculare.

Uscarea mai rapida si mai eficienta a podelei: controleaza presiunea exercitata asupra mopului, in scopul de a lasa cat mai uscata podeaua. Acest mop rotativ cu pedala poate fi folosit cu incredere pe podelele din lemn.

Siguranta este garantata: functioneaza numai cand mopul este introdus in cos. De asemenea, datorita contactului cu apa, toate componentele sunt protejate.

Este un dispozitiv cu aspect simplu si compact, astfel incat sa fie practic si usor de manevrat.

Caracteristici ale unui mop rotativ cu pedala

  • Se scurge automat fara efort
  • Spalare automata, sistem rotativ integrat in interiorul galetii
  • Se usuca si e gata in cateva secunde
  • Maner pliabil
  • Are maner pliabil pentru transportul adecvat
  • Curata usor la 360 ​​°

Fara indoiala, este dezvaluirea momentului. Este mopul care necesita mai putin timp si curata cu o mai mare agilitate. Designul manerului va permite sa-l pliati in cateva secunde. Mopul rotativ se roteste cu o usoara presiune descendenta, facilitand curatarea in profunzime. Mopul sau din microfibra atinge fiecare colt cu o putere de uscare exceptionala.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *